Saturday, December 29, 2007

30.12.2007 Filipiinidel, Puerto Galeras, Malaisias, Kuala Lumpuris, Melakas









Pildid: 1. pilt - Filipiini paadid, 2. pilt - meie paadi kapten, 3. pilt - KL Petronas tower, 4. pilt - Melaka takso, 5. pilt - Hiina s6brad


Oleme Filipiinidel. Hetkel veedame aega Puerto Galera linnas, kus on palju randasid. Oobimiseks leidsime veranda ja k66giga bungalow. Saame esimest korda reisil ise syya teha. Kokku oleme siin 3 ood. Manilas saime tuttavaks kahe leedukaga, kellega siiani koos oleme reisinud. Eile rentisime paadi, millega k2isime kalal ja snorgeldamas. Meie keegi kala ei saanud, nagu tavaliselt. Sellegi poolest on siin lahe. Rannad on ilusad, inimesed s6bralikud ja r22givad k6ik inglise keelt. 90% kohalikest on kristlased, seega on j6ulud ja aastavahetus siin t2htsad.


Enne Puerto Galerasse j6udmist k2isime Melakas ja Kuala Lumpuris, mis m6lemad on ilusad linnad. Melaka on rohkem ajalooline vaatamisv22rsus ja KL ilusamaid suurlinnu meie teel. Lendasime sealt Filipiinidele, Manilasse.


T2na s6idame siit Boracay saarele, kus v6tame uue aasta vastu.





Kui enne ei kohtu siis k6igile head vana aasta l6ppu ja head uut aastat!!!

4 comments:

Marek said...

be

Marek said...

Hiina sõbrad on küll veits kahtlased teil:)))) Meil on ikka veel sügis, lund pole ja 1. jaanuarist läheb viin kallimaks! Head uut aastat!

Riti said...

No terekest! Uus aasta on käes ja maa vaikselt taheneb. 31.detsi kütuse järjekorrad on juba minevik. Tanklad on kui muuseumid, mõni üksik uudistaja...aga tegelt on kõik endine. Maa enamjaolt must(vähemalt Tallinnas)ja enamus aega on kõik hämar. Päikest pole juba ammu näind.
Mis ma siin ikka pläran meie hallist elust. Õnneks on hea alati käia siin teie blogis ja hinge soojendada ilusate rannapiltide ja lopsaka rohelusega(saladuskatte all võib tegelt öelda, et meil on ka muruplatsid siin rohelised. Loodame, et mitte kauaks enam)
Aga hullult päikest ja veel rohkem seiklusi teile siis uue aasta saabumise puhul näiteks ;)

alice said...

HEAD UUT AASTAT !!!

Alice & Raido