Wednesday, November 28, 2007

29.11.2007 Tai. Phuketi saar







Viies p2ev Phuketi saarel. Oleme k2inud Phuketi linnas, Karon Beachil ja t2na j6udsime patongi. Karon Beachil leidsime m6nusa bungalow mere 22res, kus veetsime 3 ood. Siin saarel on k6ik m6eldud turistile, kohalikku elu ei m2rkagi. Selle t6ttu on ka hinnatase oluliselt k6rgem. 6nneks saab siit ka kodusemaid toite vahelduseks aasia koogile. Meiega n2dala koos reisinud eestlased l2ksid t2nasest oma teed. Namad liiguvad edasi Kambodzasse, meie Malaisia poole.

Mere vesi on nii soe, et sealt ei leia erilist v2rskendust kuuma p2ikese k2est. 2htuti tuuakse t2navatele ilusad mereandide letid, millest on v2ga raske mooda k6ndida. Nii meie p2evad siin mooduvadki: meres ujudes, liival lesides ja 6htul mooda linna jalutades.

Edasi plaanime s6ita laevaga Phi-Phi saarele, kus on filmitud tuntud film, The Beach. See on ka yks Tai ilusamaid snorgeldamise kohti.
Uued uudised juba sealt.

2 comments:

alice said...

Te ei kujuta ettegi, miuke kadedus minus sisse lõi Teid vaadates mererannal kokteiliga ;))
kui saaks Meile ka natuke päikest, sooja ei igatse hetkel, muidu paks lumi sulab ära !
Alice & Raido

Marek said...

krt siin nii keeruline süsteem,et võtab kommimise isu ära. Meil on hoopis lumi maas ja 1. jaanuarist läheb viin kallimaks. Hents sul on korralik õllekõht ees juba seal rannal lösutamisest, peaks äkki võistluse tegema jälle?:))