Wednesday, November 21, 2007

21.11.2007 ARAABIA ÜHENDEMIRAADID


3.paev Araabias. Siiani oleme edukalt joudnud labi Lati ja Turgi. Nende riikide kohta polegi suurt midagi oelda, olime magamata ja naljas. Kui keegi teab mis numbreid peaks tapitahtede asemel kasutama, et tekst normaalsem tunduks andke teada.

Dubai hotelli joudsime 05.45 hommikul vaga vasinult. Aga juba oosel oli +24 sooja ja paeval umbes +35, aga pole hullu, peame vastu.

Dubai on koht kus soovitaks kyll koigil ara kaia. Ilm ilus, meri soe, linn uhke ja tais pilvelohkujaid ja autodeks enamuses limusiinid. Sook hea ja odav. Kaisime kohalikus hindude soogikohas, kus parem praad kui Tallinna Elevandis (seal maksis sarnane 200eeki) maksis koos 0,5l veega ainult 30eeki. Varskelt pressitud mahlade muugiputkade otsa koperdad igal sammul. Valik on banaanimahlast-granaatounamahlani ja hind 15eeki. Takso on poole odavam kui Eestis, ainuke kallis ja defitsiitne asi on alkohol. Eile leidsime korbest uhe 0,3l heinekeni 45eekiga.

Peale ujumise ja linnapeal jalutamise (umbes 10km paevas) kaisime eile ka dziibi safaril korbes. See oli vagev. Votsime selliseid touse ja langusi, et higi jooksis mooda selga. Parast kostitati meid traditsioonilise grilliroaga, mille juurde kohutantsijad oma etteasteid tegid. Proovisime ka kohalikku vesipiipu ja juba mainitud kallist olut.

Mone tunni parast hakkame Bangkoki poole lendama, kuhu peaksime maanduma homme paeval kell 12.00. Sealt juba uued jutud ja proovime ka pilte lisada(siit see kahjuks ei onnestunud).

Olge koik terved!!!

2 comments:

Kristjan said...

Hea uudiseid kuulda kaugelt maalt. Meil siin ühtlaselt hall - ei lund ega päikest. Ootame pilte, muidu ei usu midagi. Täpitähed olid kunagi ALT154 - Ü, ALT132 - ä, ALT147 - õ.
Saab ka ü = y, õ = 6 ja ä = 2.

alice said...

Tore tõesti kuulda häid kogemusi. Keiu, kas kõhutantsu ise ka praktiseerisid ?, soojusest jh, meil asi kaugel, null kraadi ütlaselt ilma lume ja vihmata, udune... aga siiski ei ole keegi õnneks mossis ;))
Puhake end siis välja ning toredat matka edasi ;))
Alice & Raido